VITA LIBERATA



Idag har jag blivit spraytanned med Vita Liberatas brun utan sol-produkter!
Se vilket snyggt resultat! Är typ brunare nu än vad jag var efter 4 veckors semester :)



Nu är det tvätt som står på schemat. Tråkigt men det var den där nivån då det knappt fanns några rena underkläder kvar. Då är det liksom hög tid att boka tvättstugan..

BREATHE ME...



Trevlig kväll igår som började med en drink på Nisses tillställning på utegården på Collage. Senare vandrade vi vidare till vippen. Efter det blev det en snabb-snabbis på Riche innan det blev klassikern Hells.
Riktigt kallt igår bara! Nu kommer det bli att ha jacka på sig framöver. Hösten är här.
Nu ska jag iväg och luncha på Fresco. Kommer få sitta inomhus. Höst. Suck.
Fast har svept in mig i en megastor kofta och sjal. Mys!

I CANT TAKE MY MIND OFF YOU



Ja vilken kväll det blev igår! Jag och Bella mötte upp John och hans kollegor på Bistro Nouvau lagom till kaffet och jag blev rekommenderad en "Godfather" till, amaretto och whiskey. Inte riktigt min smak så att säga...
Efter det sneddade vi över humlan för att landa på Vassa Eggen. En sväng på Ute, Soap och sedan blev det Collage. Sjukt bra drag där!



Tänkte att jag skulle ta en lugn kväll ikväll, John frågade hånande om han skulle komma över med varm mjölk och näsdukar. En klassisk fras numera.
Ringde upp han nu och sa: Varm mjölk och näsdukar?? Who the fuck am I kidding? Klart jag ska uuuuuut!
Så nu blir det en sväng hos Nicolie för att avverka hennes Barcardi Razz, sedan litet drinkevent på Collage. Det blir Nicolie jag och Linda och känner jag detta gänget rätt kan kvällen sluta precis hur som helst!

I WANNA KNOW YOUR NAME, NAME, NAME, NAME......



Nu är Bella på väg hit och vi ska möta upp min favorit John och hans finanskollegor på Bistro Nouveau och känner jag detta gänget (iallafall jag och John) kommer det blir MONSTERutgång ikväll!


Älskar detta hårspray från SYOSS. Det räddade dagens bad hair day.

MÄSTERKOCKEN



Matlåda är underskattat! Lax, potatis, rödbetor, spenat och chevré.
Sjuuuukt gott!
Jag skulle nog kunna vara nästa Gordon Ramsey.
Jag vill också ha ett eget Hells Kitchen!
...På stureplan alltså, orka tv-program. hehe

...AND I GOT SOME FINE WINE AND YOU


Aug. 25, 2010


Öresundsbron..

Är riktigt sugen på att bege mig iväg på en roadtrip! Bara komma iväg från stan lite.
Jag och Linda var på världens roligaste resa i Danmark förra året och utekvällen i Köpenhamn kan vara den sjukaste kvällen i hela mitt liv. I wanna do it again!
Haha vad säger du Linda?

TODAY I'M SMALL AND NEEDY, I NEED SOME FINE WINE AND YOU

Idag har verkligen inte varit min dag.
Natten tog form i spindeldrömmar, vakna och ha en sjuk värk i ena visdomstanden. Slumrar till igen, spindeldrömmar. Vaknar. Hela kinden bultar. Smärtstillande. Slumrar till igen och vaknar av att jag tycker mig se en spindel stor som en hand som tar sig en svängom i taket. Skräckslagen och har fått nog.
Dagen bestod av kaffe, kaffe och mer kaffe. Ångest över att inte så tag i min bank-kvinna angående lägenheten jag tittade på igår.
Mäklaren ringer och meddelar budgivningen som till slut steg över min budget.

... tyckte lite synd om mig själv och gick och tröstshoppade två klännigar.
Känns bättre nu.


NEW APARTMENT?

Idag ska jag gå och kika på en ny lägenhet!!!!
Jag letar inte alls efter en ny bostad men det dök upp en väldigt bra idé i mitt huvud i helgen.
OM det blir något med denna lägenheten skulle det innebära att jag byter upp mig till en dubbelt så stor lägenhet plus att jag skulle bo mitt emot min kära Nicolie. Håll tummarna för att allt går vägen :)


Jag och N på Privilege, IBIZA

WEEKEND



Efter två dagars alkoholintag blev det en riktig slapp dag med Nicolie idag. Åkte till Fresco och käkade chevrésallad (Fresco har lätt den godaste i sthlm!) Sedan åkte vi ut till Strömma där vi satt och snackade om det ena och det andra. Bland annat min nya plan vad gäller min bostad, mycket spännande grej på gång :)
Därefter åkte vi in till stureplan igen och tog en Cola och tittade på folk.


TRÄNINGSVÄRK DELUXE

Ajajaj vilken träningsvärk jag har! Träningen i tisdags gjorde alltså susen!
Igår var jag som ett kolli som stapplade runt, en sån där träningsvärk ni vet när man ska sätta sig så kommer man halvvägs och dunsar ner resten..
Idag sitter det mest kvar i skinkorna. Jäklar vad bootylicious jag ska bli ni när träningen kommer igång!


Jag och Linda på SATC efterfesten på Bibliotektsgatan i våras.

YESTERDAY



Igår efter jobbet drog jag och fröken Honkala ner till Utecompaniet eftersom jag beslutade att hon behövde lite alkohol. Efter ett glas där mötte vi upp Nicolie, Marina och Andreas som satt på Vapiano för lite käk.
Efter det blev det barrunda och vi avverkade Ute (igen), Sturehof och Riche och avslutade kvällen med Bellinis på Bistro. Mycket bra, LOVE Bellini!! :)

BODYCOMBAT



Precis avklarat första träningspasset för säsongen! Sjukt nöjd!

En annan sak jag tänkte på idag, gick till jobbet i morse när himeln plötsligt öppnade sig och det blev det värsta hällregnet ever! Så jag smyger längs husväggarna där det finns lite tak för att hålla hoppet uppe om att inte se ut som en blöt katt vid min entré på jobbet. Vissa går med paraply, MEN whats up med att de som har paraply envisas ALLTID med att gå där det finns tak!! Med bestämda steg och ett beslutsamt uttryck som säger att jag tänker minsann inte flytta mig. Kan inte de bara gå i regnet när de har skydd från paraplyet och lämna plats till oss arma människor utan skydd så att vi kan få gå under taket?? Det är inte mycket som jag blir irriterad på men vad är grejen undrar jag bara?
När jag har paraply går jag alltid i regnet och lämnar plats åt andra där det finns skydd. Shit vad snäll jag är kom jag på nu! :)

THIS DRESS IS LOVE



Jag fulkomligt ÄLSKAR denna klänningen som jag köpte på Mango i Ibiza.
Förutom det faktum att jag har ingen som helst aning om när jag ska använda den..
Lite väl fin för att springa runt på Hells va?
Inbjudan till tillställning med dresscode långklänning efterlyses!!!

SOUNDTRACK OF SUMMER 2010


Too much of everything is never enough. You need more. You need love



I wanna go to IBIZA!

SUNDAY, BLOODY SUNDAY

Det blev en mycket trevlig men ganska lugn kväll igår. Jag och Nicolie började med lite käk och en flarra rosé på strandbryggan, där ansluter Susanne efter en stund. Senare bestämde vi oss för en barrunda, närmare bestämt: Riche, Sturehof och Ute.




Blev bjuden på frukost hos Nicolie i förmiddags. Tro inte att jag gör en såhär tjusig frukost själv. :)



Dagens mission var att gå ner till strandvägen och hämta Batmobile (Nicolies bil). Cruisade runt lite och hamnade helt otippat på Kungsholmen (vi har egentligen valt att bojkotta Kungsholmen då vi fick en p-bot sist vi var där) och Norr Mälarstrand för en glass. Mums.

STRANDBRYGGAN

Nu ska jag ner till favoriten Strandbryggan med Nicolie och Susanne och dela på en flarra rosé.


Kvällens: Klänning från H&M

V



Vilken härlig dag det var igår! Efter jobbet åkte jag hem till John och käkade sushi och drack vin på hans takterass. Han visade en mycket underhållande film han hade på kameran från förra helgen när jag sjunger Sleeping in my car med Roxett klockan halv sex på morgonen. Inte Okej! haha

Efter rosa champagne och dans till Journey åkte jag och Linda åkte till höstöppningen av V och där blev det Härva!

FREDAGEN 13:E: DEJTINGLYCKA



Japp idag är det alltså fredagen den 13:e. Oturens dag.
Enligt Sofi's Mode är det däremot min lyckodag idag.

"Passionerad sommarvecka som kan betyda mycket. Är du singel kanske du hittar någon som du verkligen vill satsa på. Riktigt spännande.
Du fokuserar på kärlek och känslor så det händer inte så mycket på ekonomifronten. Ska du ändå shoppa så lockar kanske skönhet och mystik.
Shoppingdag: 10/8
Dejtinglycka: 13/8
"

Någon dejt är det inte på agendan idag men kanske springer man på en trevlig karl ute ikväll? :)

Ska nog fortsätta posta mitt horoskop här i bloggen, kan bli kul att följa!

ATTENTION



Hade fått en avi igår så gick och hämtade ut paketet på ICA, det första jag ser är de röda bokstäverna: ATTENTION SEXUAL ATTRACTANTS".
Tänker: "Hmm jag har väl inte beställt hem något snusk? Men de kan väl vara lite mer deskreta, kassörskan kollar konstigt på mig.."
Kommer hem och upptäcker att det var ett pressmeddelande från Schwarzkopf Got2Be. (blev nästan lite besviken.. hehe)
Skriver om den nya produkten på Maskara.se senare!



SURPRISE


På min härliga cykeltur hem från jobbet idag (ja jag cyklar. mycket stolt över det och påpekar det gärna) så upptäcker jag en riktig snygging som går på trottoaren. Spanar in honom lite extra. Ännu snyggare när man kommer närmre.. Blond. Lagom blond inte sådär vithårig, Honungsblond. Solbränd. Muskulös. NICE!
Just då märker jag.. känner jag inte igen honom...?
BÄÄÄÄÄÄM
Då slog det mig. Det är en gammal flirt.

hehe. hehehe. heh.. hmm




Sjukt nöjd över min cykel. Det är dock inte dagens outfit ni skådar, Sååå varmt är det inte idag. Bilden tagen nån annan dag.


ROM & COLA, NÅN?



... Vadå beroende av Coca Cola? JAG? Struntprat.


Välkomna!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0